Carglass® Turku Kaarina

Tervetuloa Carglassille! Yhden kiveniskemän korjaaminen kestää n. 30 min ja 2-3 kiveniskemän korjaaminen vie n. tunnin. Lasinvaihtoon on hyvä varata aikaa noin 3 tuntia. Jos haluat jäädä palvelupisteellemme, tarjoamme siistit odotustilat ja internet-yhteyden vaikkapa työntekoa varten.
VARAA AIKA

Sijainti:

Kaarinan palvelupiste sijaitsee Krossin alueella Helsingin tien varrella. Turun keskustasta on matkaa Kaarinan toimipisteelle 9 kilometriä. Etäisyyksiä tuulilasikorjaamostamme: Kauppakeskus Skanssi 5 km, Piispanristi 5 km, Itäharju 8 km ja Littoinen 3 km.

Puhutut kielet:

Suomi, English

Autolasipalvelut

Kiveniskemän korjaus

Mikäli sinulla on lasivakuutus, kiveniskemän korjaus on sinulle ilmaista. Kiveniskemäkorjaus säästää aikaa, rahaa ja ympäristöä. Jos mahdollista, Carglass® pyrkii korjaamaan kiveniskemän aina tuulilasin vaihtamisen sijaan. Oikein korjattuna tuulilasi on vähintään yhtä vahva kuin ehjäkin.
Kiveniskemä kannattaa aina korjauttaa viipymättä, ettei tuulilasi pääse halkeamaan. Rikkoutunut tuulilasi on aina turvallisuusriski ja siksi se tulee korjata tai vaihtaa.

Tuulilasin vaihto

Kun tuulilasin korjaus ei ole enää mahdollista, se on vaihdettava uuteen. Tuulilasi täytyy vaihtaa esimerkiksi jos tuulilasissa on halkeama, enemmän kuin kolme kiveniskemää tai jos kiveniskemä sijaitsee liian lähellä lasin reunaa.
Huolehdimme autostasi- ja sinusta! Ennen lasinvaihtoa suojaamme autosi ulko- ja sisätilat huolella sekä poistamme vaurioituneen lasin hellävaraisesti kuitulankaa käyttäen. Irrotamme vanhan lasin ja asennamme uuden lasin tuotekehitysosastomme kehittämillä ja testaamilla menetelmillä. Uusi lasi asennetaan aina automallikohtaisen asennusohjeen mukaisesti.
Saat autosi takaisin ajoon jo noin 3 tunnin kuluttua!

Hinnat Carglass®

Kolme tärkeintä hintaan vaikuttavaa tekijää ovat:

1. Vahingon laajuus. Onko kyseessä naarmu, iskemä tai halkeama?
2. Rikkoutuneen lasin ominaisuudet
3. Onko sinulla tuulilasivakuutus vai ei.

Me Carglassilla pyrimme aina korjaamaan lasin vaihtamisen sijaan.

Tuulilasivakuutuksella tai ilman:

Mikäli sinulla on lasivakuutus, maksat vain omavastuun meille ja me hoidamme loppuveloituksen vakuutusyhtiösi kanssa. Autamme sinua tarvittaessa myös vahinkoilmoituksen tekemisessä. Jos sinulla ei ole tuulilasivakuutusta, tuulilasin korjaus maksaa 79 €. Jos kyseessä on tuulilasin vaihto, tiedustele hintaa kertomalla rekisterinumerosi ja yhteystietosi meille: info@carglass.fi.

Lähimmät Carglass® palvelupisteet